Menu

Καλέστε τώρα: 6937400066

καλώς ήρθατε στο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
NO IDEA

Κάνουμε branding. Σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας.
Σχεδιασμό ιστοσελίδας και εντύπων.
Σχεδιασμό συσκευασίας και ετικέτας για προϊόντα.

Η NO IDEA - graphic design είναι δημιουργικό γραφιστικό γραφείο στην Αθήνα το οποίο δραστηριοποιείται από το 2006 στις γραφικές τέχνες και το marketing. Το πορτφόλιο μας περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα από γραφιστικές εφαρμογές που καλύπτουν τόσο ιδιωτικές όσο και δημόσιες ανάγκες οπτικής επικοινωνίας.

Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε και να παράγουμε πρωτότυπες και ολοκληρωμένες λύσεις παρέχοντας ένα πλήρες σύστημα υπηρεσιών προβολής. Μέσα από τις πρακτικές που απαιτεί ο επαγγελματικός δημιουργικός σχεδιασμός επικοινωνούμε το μήνυμά σας και μεταδίδουμε με επιτυχία στην αγορά την ιδέα και το περιεχόμενο αυτού που κάνετε.

Από τη μακέτα έως την υλοποίηση, η τεχνογνωσία που διαθέτουμε πάνω στα μέσα παραγωγής, τα υλικά και τις τεχνικές εφαρμογής, μας επιτρέπει να διασφαλίζουμε την ποιότητα και τη μοναδικότητα των έργων που ολοκληρώνουμε.

Για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε εφαρμόζουμε την ανάλογη μεθοδολογία η οποία αφενός βοηθά τους πελάτες μας να αξιολογήσουν τις πραγματικές τους ανάγκες και αφετέρου αποτυπώνει καθαρές συμφωνίες διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο και τη δίκαιη κοστολόγηση.

Στη NO IDEA αγαπάμε αυτό που κάνουμε γνωρίζοντας ότι το graphic design, πέρα από την εμπορική ή οποιαδήποτε άλλη χρηστικότητά του, διαμορφώνει το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητά μας.

Η NO IDEA ξεκίνησε από το Θανάση Γούναρη ο οποίος σπούδασε Graphic Design στη σχολή Vakalo. Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως επαγγελματίας γραφίστας - σχεδιαστής στο χώρο της διαφήμισης, των εκδόσεων και την παραγωγή εντύπων, μέχρι και τη δημιουργία της NO IDEA. Παράλληλα εργάζεται ως επιμορφωτής ενηλίκων στο εργαστήρι γραφιστικής ΚΕΘΕΑ Διάβαση.

παρέχουμε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
KAI MARKETING

Εξειδικευόμαστε στην οπτική επικοινωνία και τον επαγγελματικό σχεδιασμό γραφιστικών εφαρμογών.

Branding - Marketing

Σχεδιασμός οπτικής επικοινωνίας Re-Branding Brand Manual & Guidelines Εταιρική ταυτότητα: σχεδιασμός λογοτύπου και συνοδευτικών εφαρμογών Σχεδιασμός διαφημιστικής καμπάνιας Οπτική ταυτότητα εκθέσεων-εκδηλώσεων Οπτικό υλικό για συνέδρια. Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης Κειμενογράφηση.

Web Design - Hosting

Σχεδιασμός-κατασκευή ιστοσελίδων Φιλοξενία-διαχείριση ιστοσελίδων SEO Search Engine Optimization Ανάλυση απόδοσης ιστοσελίδας E-shops & E-commerce Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS Mobile apps Web Portals Σχεδιασμός newsletter, e-invitation Web ads & web banners.

Συσκευασία - Ετικέτα

Σχεδιασμός συσκευασίας Σχεδιασμός ετικετών για προϊόντα Σχεδιασμός περιεκτών Σχεδιασμός κοπτικών.

Σχεδιασμός Εντύπων

Διαφημιστικά έντυπα Έντυπα προβολής τουριστικών επιχειρήσεων Σχεδιασμός φυλλαδίων και μπροσούρας Σχεδιασμός διαφημιστικών καταχωρήσεων Σχεδιασμός μενού τιμοκατάλογου Σχεδιασμός προϊοντικού καταλόγου Σχεδιασμός ημερολογίου Προσκλητήρια γάμου - βάπτισης Σχεδιασμός αφίσας και προγράμματος.

Σχεδιασμός Εκδόσεων

Σχεδιασμός περιοδικών εκδόσεων: δημιουργία ταυτότητας και προδιαγραφών περιοδικού και εφημερίδας Σχεδιασμός εξωφύλλου βιβλίου Σελιδοποίηση βιβλίου & περιοδικού Δημιουργία εικονογραφήσεων Σχεδιασμός infographics Σχεδιασμός ηλεκτρονικών εκδόσεων (web & mobile).

Παραγωγή

Τυπογραφικές εργασίες Εφαρμογές για Ψηφιακά Μέσα Εκτυπώσεις offset Ψηφιακές εκτυπώσεις.

εφαρμόζουμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Εργαζόμαστε με μεθοδολογία.
Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία και μέσα παραγωγής.

1. Συνέντευξη

Στη διαδικασία της συνέντευξης (brief) θα σας γνωρίσουμε, θα εξετάσουμε μαζί τις ανάγκες σας, θα συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία και θα εντοπίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ανταποκριθούμε στο δημιουργικό κομμάτι του έργου.
Θα σας βοηθήσουμε μέσα από εξατομικευμένα ερωτηματολόγια και την ουσιαστική κατανόηση των πραγματικών σας αναγκών να λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις.

2. Κοστολόγηση

Αφού επεξεργαστούμε τα αποτελέσματα του brief, σας προσφέρουμε αναλυτική οικονομική προσφορά και το χρονοδιάγραμμα του έργου. Το κάθε έργο για εμάς πρέπει να είναι ξεχωριστό και να απαντά σε επίπεδο σχεδιασμού σε συγκεκριμένες, εξατομικευμένες απαιτήσεις.
Τα παραπάνω προϋποθέτουν και τον αντίστοιχο χρόνο εργασίας από την πλευρά μας ο οποίος δεν μας επιτρέπει να παρουσιάζουμε δωρεάν προσχέδια.

3. Σχεδιασμός

Αντιλαμβανόμαστε τη διαδικασία του δημιουργικού σχεδιασμού ως την οπτικοποίηση ενός διαλόγου που χρειάζεται να κάνετε με τους πελάτες σας. Τα μηνύματα, οι ιδέες και γενικότερα το περιεχόμενο που θέλετε να επικοινωνήσετε αποτελούν για εμάς μια ιδιαίτερη σχεδιαστικά πρόκληση.
Δημιουργούμε προτάσεις που ανταποκρίνονται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και σχεδιάζουμε με γνώμονα τη στοχοθεσία σας.

4. Παραγωγή

Τα μέσα παραγωγής, τα υλικά και οι τεχνικές εφαρμογής αποτελούν ένα διαρκώς εξελισσόμενο πεδίο το οποίο αλληλεπιδρά με το σύγχρονο design. Αξιοποιούμε με δημιουργικό τρόπο κάθε καινοτομία στο χώρο της τεχνολογίας και τα έργα που σχεδιάζουμε ανταποκρίνονται πάντα στις τρέχουσες απαιτήσεις σε επίπεδο τεχνογνωσίας. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, προσαρμόζουμε το κόστος παραγωγής προτείνοντας πρωτότυπες λύσεις.

5. Παράδοση

Από τη στιγμή που θα μας αναθέσετε ένα έργο, η παράδοσή του θα γίνει σύμφωνα με τον τελικό εγκεκριμένο σχεδιασμό, με τις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί και στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε δεσμευτεί. Τα έντυπα εργασίας με τα οποία επικοινωνούμε είναι στη διάθεσή σας και αποτυπώνουν καθαρές συμφωνίες. Συνεπώς μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα παραλάβετε αυτό ακριβώς για το οποίο πληρώσατε.

6. Follow Up

Αξιολογούμε τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που παράγουμε δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ανατροφοδότηση που έχουμε από την αγορά και τους πελάτες μας. Η μετέπειτα συνεργασία και υποστήριξη σε οποιαδήποτε επιπλέον ανάγκη προκύψει είναι δεδομένη. Σας βοηθάμε να χτίσετε μια ολοκληρωμένη και συνεπή σχεδιαστικά εικόνα προς το ακροατήριό σας. Αυτό είναι και ένα από τα στοιχεία που διασφαλίζουν τη διεύρυνση του πελατολογίου μας.